[ TuT ] Ako zistiť najbohatšieho hráča na servery ?

    Share
    avatar
    ylleron
    Admin

    Posts : 82
    Join date : 26.04.2011

    [ TuT ] Ako zistiť najbohatšieho hráča na servery ?

    Odoslať pre ylleron za Pi máj 06, 2011 10:06 pm

    Keby ste chceli zistiť, kto má najviac penazí u Vás na serveri, určite by ste si spravili nejakú funkciu, ktorá by to zistila. Ja som takú funkciu vytvoril s YaD-om a teraz Vám ju predstavujem. Je to jednoduchý stock.

    kód:
    GetMaxMoney()
    {
       new max = 0, tmp;
        for(new i=0;i<MAX_PLAYERS_EX;i++)
       {
           if (IsPlayerConnected(i))
           {
              tmp = GetPlayerMoney(i);
              if (tmp > max)
              {
                max = tmp;
             }
          }
       }
       return max;
    }

    No dúfam, že ste to pochopili.

    (F)ko


    _________________
    Pripravujeme SexyCity
    * Sofistikovaný Gamemode s pokrocilimi funkciami a moznostami
    * Profesionalny administracni tym, ktory je vybrany s najlepsich hracov

    QWER
    Znalec

    Posts : 60
    Join date : 28.04.2011

    Re: [ TuT ] Ako zistiť najbohatšieho hráča na servery ?

    Odoslať pre QWER za Pi máj 06, 2011 11:48 pm

    Môžem menší edit ?

    GetMaxMoney(plid,mon)
    {
    new max = 0, tmp,id;
    for(new i=0;i<MAX_PLAYERS_EX;i++)
    {
    if (IsPlayerConnected(i))
    {
    tmp = GetPlayerMoney(i);
    if (tmp > max)
    {
    max = tmp;
    id = i;
    }
    }
    }
    plid = id;
    mon = max;
    }

    a potom
    new id,moneys,s[100];
    GetMaxMoney(id,moneys);
    format(s,100,"Hráč %s má najvyšší počet peňazí ! %d ",pName(id),moneys);
    SCMTA(color,s);

    malo by to ísť...
    btw pekná práca len by si mohol vysvetliť ako to funguje pretože málo kto to vie...

      Práve je Ut august 21, 2018 6:46 pm