[TUT]Registrace pres dialog

    Share
    avatar
    DooM
    Moderátor

    Posts : 39
    Join date : 27.04.2011

    [TUT]Registrace pres dialog

    Odoslať pre DooM za St apríl 27, 2011 1:48 am

    Ahojte tentokrat jsem si pro vas pripravil TUT registrace.
    Registrace je v 99% modech tak se to bude urcite hodne lidem hodit.
    Tak jdem na to :
    Uplne nahoru :

    kód:
    #include <dudb>
    #include <dutils>

    pod includy :

    kód:
    new bool:prihlasenyhrac[MAX_PLAYERS];//promena

    do OnPlayerConnect :

    kód:
    if (!prihlasenyhrac[playerid])//pokud je hrac prihlaseny
      {
          if(udb_Exists(PlayerName(playerid)))
          {
            ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_INPUT,"Přihlášení","Vítejte! Pro přihlášení napiště vaše heslo:","Ok","Odpojit");//zobrazeni dialogu prihlaseni
          }    else    {//jinak
            ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_INPUT,"Registrace","Vítejte! Zaregistrujte se napsáním hesla:","Ok","Odpojit");//zobrazeni dialogu registrace
          }
      }
      prihlasenyhrac[playerid] = false;// nastavi prihlaseny hrac na false

      }

    Ted do OnDialogResponse :

    kód:
    if(dialogid == 1)//Prihlaseni
      {
          if(response == 1)
          {
            if (strlen(inputtext)==0) return ShowPlayerDialog(playerid,4,DIALOG_STYLE_INPUT,"Přihlášení","Musíte zadat heslo!\nZadejte vaše heslo:","Ok","Odpojit");//zobrazeni dialogu pri prihlaseni(po registraci)
            if (udb_CheckLogin(PlayerName(playerid),inputtext))//nacte podle hracova jmena jeho informace
            {
                // co se ma nacist po prihlaseni
                prihlasenyhrac[playerid] = true;//nastavi promenou prihlaseny hrac na true
                return SendClientMessage(playerid, B_ZELENA, "Úspěšně přihlášen.");// odesle zpravu o uspesnem prihlaseni
            }
            return ShowPlayerDialog(playerid,4,DIALOG_STYLE_INPUT,"Přihlášení","Zadal jste špatné heslo!","Ok","Odpojit");// pokud zada spatne heslo
          }
          if(response == 0) // pokud klikne na odpojit
          {
            Kick(playerid);//kickne hrace
          }
      }
      if(dialogid == 2)//Registrace
      {
          if(response == 1)
          {
            if (udb_Exists(PlayerName(playerid))) return ShowPlayerDialog(playerid,4,DIALOG_STYLE_INPUT,"Přilášení","Přihlašte se napsáním vašeho hesla:","Ok","Odpojit");// pokud je hrac uz dele registrovany
            if (strlen(inputtext)==0) return ShowPlayerDialog(playerid,3,DIALOG_STYLE_INPUT,"Registrace","Musíte napsat heslo!\nNapište heslo:","Ok","Odpojit");//registrace
            if (udb_Create(PlayerName(playerid),inputtext)) return ShowPlayerDialog(playerid,4,DIALOG_STYLE_INPUT,"Registrace","Úspešně jste se zaregistroval.Nyní napiště heslo znovu:","Ok","Odpojit");//registrace krok 2
          }
          if(response == 0)//pokud klikne na odpojit
          {
            Kick(playerid);// kickne hrace
          }
      }

    Tak a hotovo doufam ze vam tut pomohl
    Kdybyste meli errory piste.


    Naposledy upravil DooM dňa St apríl 27, 2011 1:49 am, celkom upravené 1 krát.
    avatar
    ylleron
    Admin

    Posts : 82
    Join date : 26.04.2011

    Re: [TUT]Registrace pres dialog

    Odoslať pre ylleron za St apríl 27, 2011 1:49 am

    No to je ono. Forum sa naplni aspon dobrymi prispevkami Very Happy

      Práve je Ut august 21, 2018 6:45 pm