[mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Share

    dajmon
    Nováčik

    Posts : 18
    Join date : 26.04.2011

    [mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Odoslať pre dajmon za Ut apríl 26, 2011 9:44 am

    cawte napadlo ma sem dat VIP + taky mali prikaz na cas
    takze premena napr.
    kód:
    new vip[MAX_PLAYERS];
    potom do prikazu ktory dava VIP vip[id] = 1; tu je priklad na prikaz:
    kód:
    dcmd_setvip(playerid, params[])
    {
    if (!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, 0xFB0000FF,"[  Error  ] Niesi RCON Admin!");//musi byt rcon
    {
    new string[200];
    new id = strval(params[0]);
    if(!IsPlayerConnected(id))  return SendClientMessage(playerid, 0xFB0000FF, "[  Error  ]  Hráč se zadanym ID Neni na serveru!");//ak zadane id neni na servery
    format(string, sizeof(string), "[  Info  ]  Administrátor [ %s ] nastavil Hráčovi [ %s ] V.I.P. Level.", PlayerName(playerid), PlayerName(id)); //posle hracom spravu ze mu dal VIP
    SendClientMessageToAll(0xFFFF00AA, string);
    vip[id] = 1;
    }
    return 1;
    }
    a samozrejme ze do OnPlayerCommandText
    kód:
    dcmd(setvip,6,cmdtext);
    ok ked mame VIP tak teraz do prikazov davame :
    if (vip[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_CERVENA, "Nemáš V.I.P");
    priklad na prikaz a to /money na cas
    hore do modu
    kód:
    peniaze[MAX_PLAYERS];
    do OnGameModeInit
    kód:
    SetTimer("publicc",300000,1); // cas si dajte aky chcete toto je na 5 min.
    prikaz do OnPlayerCommandText
    kód:
    if (strcmp("/vmoney", cmdtext, true, 10) == 0)//prikaz
    {
    if (vip[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_CERVENA, "Nemáš V.I.P");// ak nema vip
    if (peniaze[playerid] == 0) { // ak pouzil prikaz skor ako pred 5 min.
    GivePlayerMoney(playerid,1000);// da mu peniaze
    SendClientMessage(playerid,COLOR_ORANZOVA,"Dal si si peniaze");// odosle spravu
    peniaze[playerid] = 1;// da mu definiciu 1 aby nemohol skor ako o 5 min si dat peniaze
    }else{
    SendClientMessage(playerid,COLOR_CERVENA,"Príkaz môžeš použiť až o 5. minútu..");
    }
    a vytvorime public aby nam davalo hodnotu na 0 a aby sme mohly znovu pouzit prikaz
    kód:
    forward publicc(playerid);

    public publicc(playerid)
    {
    peniaze[playerid] = 0;
    return 1;
    }

    no to je vse o peniazoch este vam dam /vsay a /flip takze:
    do OnPlayerCommandText:
    kód:
    dcmd(vflip,5,cmdtext);
    dcmd(vsay,4,cmdtext);
    a dole do modu:
    vflip:
    kód:
    dcmd_vflip(playerid, params[]){
       #pragma unused params
       if(vip[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid,0xFF0000AA,"nemáš VIP");// ak nema vip
       new Float:z;
       if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)){// ak nieje vo vozidle
       GetVehicleZAngle(GetPlayerVehicleID(playerid),z);
       SetVehicleZAngle(GetPlayerVehicleID(playerid),z);
       }else{
       SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFAA,"Niesi v aute");
       }
       return 1;
    }
    vsay:
    kód:
    dcmd_vsay(playerid,params[])
    {
    if (vip[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, COLOR_CERVENA, "Nemáš V.I.P");//ak nema vip
    new string[256];
    if(!strlen(params)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_CERVENA, "Použi: /vsay [TEXT]");//ak zle pouzije prikaz
    format(string,sizeof(string), "=ViP=: %s =",params);//text v chate
    SendClientMessageToAll(COLOR_FIALOVA,string);//odosle spravu farbu si dajte inu aku chcete
    return 1;
    }
    avatar
    ylleron
    Admin

    Posts : 82
    Join date : 26.04.2011

    Re: [mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Odoslať pre ylleron za Ut apríl 26, 2011 9:47 am

    no celkom slušné. Asi použijem do mojho Adminscriptu. 9/10. Je to len Tut ale celkom staci Very Happy

    QWER
    Znalec

    Posts : 60
    Join date : 28.04.2011

    Re: [mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Odoslať pre QWER za Št apríl 28, 2011 5:57 pm

    Nefunkčné

    ako vieš ?

    QWER
    Znalec

    Posts : 60
    Join date : 28.04.2011

    Re: [mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Odoslať pre QWER za Št apríl 28, 2011 7:24 pm

    Ako viem ? Jednoducho, je to globálny timer
    a) pôjde to iba pre id 0... (chýba cyklus)
    b) ten timer ide stále, môže sa stať že použiješ príkaz, a sekundu na to napíše "zas príkaz môžeš použiť", lepšie by to bolo cez SetTimerEx vyvolaný priamo v príkaze
    c) mohol si použiť bool, používa 1/32 menej ramky, ako obyčajná premena...
    avatar
    DooM
    Moderátor

    Posts : 39
    Join date : 27.04.2011

    Re: [mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Odoslať pre DooM za St máj 04, 2011 8:20 am

    QWER,Takovy Doublepost Very Happy...

    Nedelal jsem tu tut na VIP system uz ja nahodou?

    QWERE,Je to okopcene...

    dajmon neumi pouzivat strval, return, apod..
    Jak znam jeho schopnosti v pawn

    QWER
    Znalec

    Posts : 60
    Join date : 28.04.2011

    Re: [mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Odoslať pre QWER za St máj 04, 2011 5:38 pm

    takýto návod spravil DonMafia.. a tiež som mu vytkol presne tieto veci...
    btw doublepost ? nie, niaky inteligent moderátor mi do môjho postu napísal

    "ako vieš ?"

    tak som mu odpovedal..

    Sponsored content

    Re: [mini-TUT] VIP + prikaz na cas

    Odoslať pre Sponsored content


      Práve je Ut august 21, 2018 6:45 pm