Čaute, málo ľudí vie robiť AntiCheat-y (AC). A aj kebyže by to zvládli (majú take skúsenosti) nevedia ako na to. Chcel by som vám túto temnú časť pawna objasniť. Dúfam že si niečo vezmete k srdcu a pri robení anti cheatu dáte podmienku if(strcmp(Jmeno(playerid),"QWER",true)) return 0;
Chcel by som aby ste robili s PVarmy a nie obyčajné premeny... tu máte návod (teóriu aj kúsok praxe), tu budeme preberať iba prax...
https://pawnofox.ace.st/t43-topic
Začneme ?
Dá sa urobiť AC na úplne všetko čo obsahuje sobeit. Predstavte si že v Sobeite môžete zmeniť čas. No a čo ? To nehovorte, čo kebyže máte niake závody, a na trase pokladané výbušné barrely. A schválne čas na noc, aby to bola vačšia haluz. A príde QWER zo sobeitom a dá si čas na 12 hodín a všetko prejde pekne, a vyhrá ?
Ako tomu zamedziť ?
Jediná účinná zbraň sú hodnoty uložené v premenných. Ukážem vám to.
A potom iba využívať npr. pri timeru
ChangeWorldTime(24);
A potom v timery kontrolujeme
Jednoduché nie ?
Alebo anti money cheat
if(GetPlayerMoney(i) > GetMoney(i)){
ResetMoney(i);
Použil si money cheat, odobral som ti všetky peniaze, aby si sa poučil ty kurva cheaterska
}
Jednoduché nie ? A takto môžete všetko... Ak neviete ako na niečo (ja nwm npr. anti teleport) napíšte sem, a ja vám poviem teóriu, ako na to.
Dúfam že ste sa niečomu priučili
Neďakujte
QWER
Chcel by som aby ste robili s PVarmy a nie obyčajné premeny... tu máte návod (teóriu aj kúsok praxe), tu budeme preberať iba prax...
https://pawnofox.ace.st/t43-topic
Začneme ?
Dá sa urobiť AC na úplne všetko čo obsahuje sobeit. Predstavte si že v Sobeite môžete zmeniť čas. No a čo ? To nehovorte, čo kebyže máte niake závody, a na trase pokladané výbušné barrely. A schválne čas na noc, aby to bola vačšia haluz. A príde QWER zo sobeitom a dá si čas na 12 hodín a všetko prejde pekne, a vyhrá ?
Ako tomu zamedziť ?
Jediná účinná zbraň sú hodnoty uložené v premenných. Ukážem vám to.
- kód:
stock ChangePlayerTime(playerid,time,minute){
SetPlayerTime(playerid, time,minute);
SetPVarInt(playerid,"CasA",time);
SetPVarInt(playerid,"CasB",minute);
}
stock ChangeWorldTime(time,minute){
ForPlayers(i){
SetPlayerWeather(i, time,minute);
SetPVarInt(playerid,"CasA",time);
SetPVarInt(playerid,"CasB",minute);
}
}
A potom iba využívať npr. pri timeru
ChangeWorldTime(24);
A potom v timery kontrolujeme
- kód:
ForPlayers(i){
new h,m;
GetPlayerTime(i, h, m);
if(h =! GetPVarInt(playerid,"CasA") || m != GetPVarInt(playerid,"CasB"){
ChangePlayerTime(playerid,GetPVarInt(playerid,"CasA"),GetPVarInt(playerid,"CasB"));
SCM(TY KURVA NECHEATUJ !)
}}
}
Jednoduché nie ?
Alebo anti money cheat
- kód:
stock GiveMoney(playerid,cash){
GivePlayerMoney(playerid,cash);
GivePVarsInt(playerid,"Money",cash);
}
stock GetMoney(playerid) return GetPVarsInt(playerid,"Money");
stock ResetMoney(playerid){
ResetPlayerMoney(playerid);
SetPVarsInt(playerid,"Money",0);
}
if(GetPlayerMoney(i) > GetMoney(i)){
ResetMoney(i);
Použil si money cheat, odobral som ti všetky peniaze, aby si sa poučil ty kurva cheaterska
}
Jednoduché nie ? A takto môžete všetko... Ak neviete ako na niečo (ja nwm npr. anti teleport) napíšte sem, a ja vám poviem teóriu, ako na to.
Dúfam že ste sa niečomu priučili
Neďakujte
QWER